Schadeherstel

SCHADE HERSTEL VOOR UW AUTO

Heeft u auto schade? Deze kunt u vakkundig en snel laten herstellen bij Auto Tinga en Zoon. Behoud de waarde van uw auto en laat deze schade zo kundig mogelijk repareren. Zelfs voor de kleinste schadegevallen is het slim om dit te laten controleren bij Auto Tinga en Zoon.

KOSTEN AUTOSCHADE

Benieuwd naar de kosten van het schadeherstel aan uw auto? Het is nodig om een intake te doen van de auto om een prijs op te kunnen geven. Neem contact op met Auto Tinga en Zoon. De kosten van schade worden bepaald door de locatie van de schade, de lengte van de beschadiging, de diepte van de beschadiging en hoe recent de beschadiging was. Het kan zijn dat de schade toeneemt naarmate er gewacht wordt met het opknappen van de schade. Er kan roest optreden bij krasschade of deukschade.

AUTOSCHADE HERSTEL

Het kan zijn dat u schade heeft aan het chassis. Het is van belang om dit inzichtelijk te hebben en te laten repareren om de auto veilig te kunnen gebruiken. Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van auto schadeherstel bij Auto Tinga en Zoon.

Back to top