Reparatie

HEEFT UW AUTO EEN REPARATIE NODIG?

Dan bent u bij een Auto Tinga en Zoon aan het juiste adres. Auto Tinga en Zoon repareert uw auto deskundig en zorgt ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door het beste alternatief. Auto Tinga en Zoon maakt uitsluitend gebruik van originele- en A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Bovendien zorgt Auto Tinga en Zoon ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Met de Vakkennis en ervaring van de 1e klas vakgarage monteurs weet u zeker dat uw auto bij Auto Tinga en Zoon in de beste handen is.

ONDERDELEN

Auto Tinga en Zoon monteert bij het onderhoud en reparaties enkel 1e kwaliteit onderdelen. De onderdelenmerken zijn bijna altijd afkomstig van OEM-leveranciers. De afkorting OEM staat voor Original Equipment Manufacturer. Onderdelenmerken die Auto Tinga en Zoon monteert, zoals o.a. Bosch, Brembo, Gates, Michelin, Monroe, NGK, SKF, Valeo en VDO, worden ook standaard vanuit de fabriek in de auto gemonteerd.

Bij Auto Tinga en Zoon profiteert u van scherpe prijzen op originele onderdelen. Zowel op reparaties als gemonteerde onderdelen garandeert Auto Tinga en Zoon 3 maanden garantie.

Back to top