De Algemene Periodieke Keuring (APK)

WAT IS EEN ALGEMENE PERIODIEKE KEURING?

De Algemene Periodieke Keuring ook wel de APK genoemd is een door de overheid ingevoerde keuring om te controleren of uw auto of motor nog verkeersveilig is, op de juiste manier geregistreerd staat en voldoet aan de huidige milieunormen. De APK is wettelijk verplicht en dient één keer per jaar gedaan te worden. Nadat uw auto of motor goedgekeurd is weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt. Voor reparaties en tussentijdse checks kunt u terecht bij Auto Tinga en Zoon.

APK KEUREN? HIER EEN AANTAL TIPS

Als je APK boetes wilt voorkomen moet je zorgen dat uw auto op tijd gekeurd is. Op uw huidige keuringsrapport staat wanneer uw auto weer APK gekeurd moet worden, en wanneer het dus nodig is om Auto Tinga en Zoon te bellen voor een afspraak. Zorg er voor dat u uw kentekenbewijs van de auto die u brengt bij u heeft. Is de APK klaar, dan krijgt u een keuringsrapport. Het keuringsrapport bewaard u het beste in de auto zelf. U bent namelijk verplicht het bij u te hebben tijdens het rijden. Is uw uw voertuig is afgekeurd? Zorg dan dat u het oude keuringsrapport bewaard heeft. Combineert u uw APK met een kleine beurt? Dan weet u zeker dat uw auto weer loopt zoals hij behoord te lopen.

   Laat uw auto op tijd APK keuren
   Neem altijd uw kentekenbewijs mee
   Bewaar het keuringsrapport in uw auto
   Combineer uw APK met een kleine beurt

BETROUWBARE EN GOEDKOPE APK KEURING

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope APK keuring? Bij Auto Tinga en Zoon in Wateringen bent u altijd verzekerd van de beste service tegen een scherpe prijs. Als vakkundig bedrijf is Auto Tinga en Zoon RDW erkend en lid van de BOVAG. Onze ervaren monteurs zijn echte specialisten die hun vak met passie uitoefenen. Bovendien beschikken we over de modernste apparatuur. En mocht uit de autokeuring blijken dat een reparatie noodzakelijk is, dan ontvangt u van ons vooraf een prijsopgave. Zo staat u nooit voor onverwachte kosten. Bij de vakgarage Auto Tinga en Zoon is uw auto in veilige handen.

Back to top