Grote beurt

DE GROTE BEURT VOOR UW AUTO

Uw auto is toe aan een grote beurt? De APK is bij een grote beurt inbegrepen. Dat is dus mooi meegenomen. U bespaart op deze manier niet alleen tijd maar ook geld!

De ‘grote beurt’ wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van fabrieksgaranties uitgevoerd. Zo bent u verzekerd dat uw garantie geldig blijft. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de fabrieksspecificaties. Hierbij moet u denken aan een remmen check, het vervangen van de remolie, bandencheck, verlichtingscheck, airbags en andere veiligheidssystemencheck. Met de ‘Grote Beurt’ van Auto Tinga en Zoon bent u verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico’s neemt.

Uiteraard worden de motorolie, oliefilter en luchtfilter vervangen. De interieurfilter en vloeistoffen, waaronder koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof worden gecontroleerd en zo nodig vervangen of bijgevuld. Onderscheidend is onze aandacht voor de accu, die controleren wij altijd preventief. Waarom? De accu staat met stip op nummer 1 bij pech onderweg. En deze pech komt altijd ongelegen!

KOSTEN GROTE BEURT

De kosten van de grote beurt zijn afhankelijk van uw type auto en de kilometerstand, in het onderhoudsboekje kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Auto Tinga en Zoon gaan we de complete lijst af die voor uw type auto van toepassing is. De kosten variëren maar zijn altijd scherp geprijsd! Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave. Bij Auto Tinga en Zoon komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Back to top