Grote beurt

DE GROTE BEURT VOOR UW AUTO

Uw auto is toe aan een grote beurt? De APK is bij een grote beurt inbegrepen. Dat is dus mooi meegenomen. U bespaart op deze manier niet alleen tijd maar ook geld!

Bij de grote beurt wordt voor het belangrijkste deel een lijst afgegaan met controlepunten van de onderdelen van de auto. Deze onderdelen worden gecontroleerd op werking, slijtage en eventueel beschadiging. Er zullen ook enkele standaard werkzaamheden gedaan worden zoals, de olie verversen, het oliefilter vervangen, en het luchtfilter vervangen.

Ook zullen wij enkele veiligheidschecks uitvoeren, zoals bijvoorbeeld een bandencheck, verlichtingscheck, airbags en andere veiligheidssystemencheck. Met de ‘Grote Beurt’ van Auto Tinga en Zoon bent u er  verzekerd van,  dat uw auto in een veilige staat verkeert. Wij controleren uw accu trouwens preventief, omdat deze de nummer 1 pech veroorzaker is. En met pech staan is nooit leuk.

KOSTEN GROTE BEURT

De kosten van de grote beurt zijn afhankelijk van uw type auto en de kilometerstand, in het onderhoudsboekje kunt u precies zien wat er vervangen of gecontroleerd moet worden. Bij Auto Tinga en Zoon gaan we de complete lijst af die voor uw type auto van toepassing is.

De kosten variëren maar zijn altijd scherp geprijsd! Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave. Bij Auto Tinga en Zoon komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Back to top