Autoruit reparatie

Autoruit reparatie in het Westland?

Een sterretje of barst in uw autoruit? Of is er een ruit ingeslagen? Voorkom onnodige extra kosten en wacht niet te lang bij autoruit schade. Auto Tinga en Zoon in Wateringen staat u graag bij met een vakkundige ruitreparatie. Een gaatje, ster of scheur kan leiden tot onherstelbare breuk. Daarnaast ontstaat er een gevaarlijke situatie voor u zelf. Voorkom doorscheuren en laat uw ruit repareren. Repareren is goedkoper dan vervangen. Kom direct naar Wateringen en Auto Tinga en Zoon zal uw autoruit zo snel mogelijk repareren.

Ruitreparatie met materialen van hoge kwaliteit

Auto Tinga en Zoon werkt alleen met materialen van zeer hoge kwaliteit. Dat geldt ook voor onze ruitreparaties. Of u nu de hele ruit laat vervangen of de ruit laat repareren: u kunt erop vertrouwen dat Auto Tinga en Zoon in Wateringen uitsluitend gebruikmaakt van de beste materialen. En dat ook nog tegen een zeer scherpe prijs!

Voorkom doorscheuren met ruitreparatie

Bestaat de beschadiging van uw ruit slechts uit een ster of scheur? Auto Tinga en Zoon adviseert om hier niet mee door te blijven rijden. Zeker bij schommelende temperaturen, bijvoorbeeld als u de verwarming aan hebt in winters weer, kan de scheur eenvoudig doorscheuren. Een ruitreparatie is dan meteen een stuk duurder. Zorg dat u op tijd bent en laat uw ruit zo snel mogelijk repareren door Auto Tinga en Zoon te Wateringen.

Sterreparatie

10% van de Nederlandse automobilisten rijdt rond met een beschadigde autoruit! Heeft u een gaatje, ster of scheurtje in uw voorruit? Kom direct langs bij Auto Tinga en Zoon en voorkom doorscheuren van uw voorruit. Sterren of scheurtjes zijn vaak gemakkelijk te repareren met onze hars-injectiemethode, vrijwel onzichtbaar en met 10 jaar GlasGarage-garantie. Reparatie van de voorruit is in de meeste gevallen (vanaf WA) helemaal gratis!

Autoruit vervangen

Wanneer uw voorruit niet meer gerepareerd kan worden, vervangen we deze. Wij controleren vooraf uw eigen risico en handelen vervolgens alles rechtstreeks af met uw verzekeraar. Bij Auto Tinga en Zoon betaalt u het laagste eigen risico dat volgens uw polisvoorwaarden bij autoruit herstel door de verzekeringsnemer zelf vergoed dient te worden. Ook als u niet voor ruitschade verzekerd bent, gelden scherpe tarieven.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor ruitreparaties aan uw auto.

Back to top