De APK Keuring

WAT IS EEN APK KEURING?

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. De APK is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto of motor nog verkeersveilig is, op de juiste manier geregistreerd staat en voldoet aan de milieunormen. U ben wettelijk verplicht uw auto één keer per jaar te laten keuren. Zo weet u zeker dat u altijd veilig rijdt. En mochten zich tussendoor problemen voordoen: bij Vakgarage kunt u altijd terecht voor reparaties en tussentijdse checks.

APK KEUREN? HIER EEN AANTAL TIPS

Voorkom APK boetes en zorg ervoor dat uw auto op tijd APK gekeurd is. U kunt op het keuringsrapport van vorig jaar zien wanneer uw auto weer aan een APK check toe is, en wanneer het dus tijd is om Auto Tinga en Zoon te bellen voor een afspraak. Neem altijd uw kentekenbewijs mee als u uw auto brengt. Na afloop van de keuring krijgt u een keuringsrapport. Bewaar dit keuringsrapport in de auto, want u bent verplicht het bij u te hebben tijdens het rijden. Ook als uw voertuig is afgekeurd blijft het belangrijk het keuringsrapport te bewaren. Wanneer u uw APK combineert met een kleine beurt, bent u er zeker van dat uw auto weer als een zonnetje loopt.

   Laat uw auto op tijd APK keuren
   Neem altijd uw kentekenbewijs mee
   Bewaar het keuringsrapport in uw auto
   Combineer uw APK met een kleine beurt

BETROUWBARE EN GOEDKOPE APK KEURING

Op zoek naar een betrouwbare en goedkope APK keuring? Bij Auto Tinga en Zoon in Wateringen bent u altijd verzekerd van de beste service tegen een scherpe prijs. Als vakkundig bedrijf is Auto Tinga en Zoon RDW erkend en lid van de BOVAG. Onze ervaren monteurs zijn echte specialisten die hun vak met passie uitoefenen. Bovendien beschikken we over de modernste apparatuur. En mocht uit de autokeuring blijken dat een reparatie noodzakelijk is, dan ontvangt u van ons vooraf een prijsopgave. Zo staat u nooit voor onverwachte kosten. Bij de vakgarage Auto Tinga en Zoon is uw auto in veilige handen.

Back to top